Holland, pühapäev

Posted on

Pühapäevane plaan oli mulle lanutada ratas. Mõte hea, teostus keeruline. Selgus, et kohalikus raudtejaamas ei laenutatagi, vaid ainult amersfoorti keskuse jaamas. Kuna Kaiel oli juba velo kasutada, siis tekitas see mõningaid logilistilisi probleeme. Igatahes, Kaie läks veloga ja mina rongiga. See oli ikka suur päev minu jaoks, täiesti üksinda täiesti võõral maal võõras rongis tervelt peatuse jagu sõitmas, ilma naise käest kinni hoidmata… mul olevat nii eksinud nägu peas olnud – loodane, et naine on mu üle nüüd uhke.. 😛

Niiehknaa, rongijaamas oligi laenutus, 2 päeva 15€ + 50€ tagatist.

Velo oli “klassikaline”

IMG_1994

Läbi suure ime õnnestus meil amersfoort centralis taas trehvata ning väntasime kohalikele liivaluidetele. Paistis olema kohalike seas olema popp koht kuhu minna pühapäeva veetma. Kes jalutas koera, kes sõitis hobusega, kes tegi sporti..

Erilisi pilte mul sellest pole – üritasin panoraami jaoks võtteid teha, seega siin praegu ainult paar klõpsu, mitte täispildid.

IMG_1912 IMG_1927

Jube lahedad pinnavormid olid seal Pildid ei anna tegelikult edasi.

IMG_1960 IMG_1991

Peale neid düüne, tiirutasime veel veidi ringi, aga üldiselt sai see päev kuskil 3+ tundi aktiivset liikumist, kondiaurul – nii et peale väikest kohaliku aianduskeskuse külastamist tõmbasime päevale joone alla. Seealt tulles saime ka veidi vihma.

Keskusest saime ka paar üllatust Kärdile…..

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga