Šveitsis – laupäev

Posted on

Kaie õde kiitis, et siin lähedal on lahedaid matkaradu ja saab vallutada ca 900m kõrgust kohta nimega Hochwacht Lägern. Ja et sinna minevat laugemad ja järsemad rajad. Me muidugi sattusime Kaie eestvedamisel pigem nendele järsematele…

Teekond graafikuna nägi välja umbes täpselt selline. Huh.

Tee oli iseenesest lahe – eriti mägiratta vaatenurgast vaadatuna. Rohkem tehnilised ja vähem tehnilised ja üles minek peaaegu garanteeritult käekõrval – vähemalt neist järseimast kohtadest. See-eest allatulek oleks aga, woooo-hoo. Nägime seal päris mitut ratturit, üks naisterahvas suutis alla tulles kena kobara panna meie silme all, pühkis puhtaks ja läks edasi. Ja kukkus vist jälle, helide järgi otsustades… Mäe otsast avanesid kenad vaated, oli platvorm ja puha. Ja kohalik ilmajaama muna.

Piltidega mäeotsast on selline narr lugu (nüüd ja edaspidi), et hästi palju nägin vaeva panoraamimisega. MIstõttu on hästi palju mitteütlevaid pilte, kuni pole kokku kleepinud. Ja siin pole kaasas sobiva võimekusega masinat. Seega peab leppima sellega et pilte on vähe. Ilmselt koju jõudes tekitan mingi eraldi galerii.Vaade 900m pealt 600m peale “koduküla” kanti.

Allatulek oli ka üllatavalt kurnav, sai tehtud väike ring ka kohalikus linnas/külas.

Peale turnimist sai suurema osa ülejäänud päevast lihtsalt lulli lõõdud ja sooja ilma nauditud..

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga