Puhkus

Posted on

“Endiselt on kõik hästi” tüüpi postitus.

Puhkame täiega.
Rand – käidud
Päikesepõletus – olemas
Tai toit – söödud.
Ilge hunnik puuvilju – toodud.

Isegi kaamerat ei vedanud täna kaasa. Homme on ilmselt sama sisutihe päev, hoiame päevaks päikesest eemale vast, muidu väga punasena lõpetame…

Ujumine on endiselt siin lahe – kohati avastad end tegemas manöövreid mida koduses vees küll pähe ei tuleks teha kuskil sügavas. Siin kannab vesi nii hästi et üldse sisuliselt ei mõtle… Ja peale mõningast selili ulpimist, silmad kinni, liigutades ainult nii palju aegajalt, et teised sind uppunuks ei peaks ja päästma ei tõttaks, avastad end jälle stiilis 5m+ sügavast veest. Ja ulbid südamerahus edasi..

Kusjuures – olgugi et ilmateade lubab muudkui vihma ning äikest ja on vihmahooaja lõpp, on päevad olnud kõik kuivad. Ühel öösel kuulsin müristamist. Ja ühel hommikul oli maa märg. Loodetavasti jätkub samas vaimus. Ainult pidev vine on üleval, sinist taevast näeb vähe, aga päike on nii intensiivne, et isegi läbi vine heidab konkreetse varju.

Ahjaa,

Ametlikul sildil seal nai harni juures oleval järvega pargis kirjutati muu hulgas, et seal on kauplemine keelatud ning rikkumise korral saab park 2000 bahti trahvi.

Mõistan et inimene tänavalt väga ei räägi võõrkeelt, kuid päris mitmel ametlikul sildil on olnud ingliskeeles kirjas ikka siiras lollus. Noh, vähemalt on lõbus lugeda… 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga